Wednesday 25 September 2013

Gratis staaltjes voor de mannen in ons leven!

Hello darlings!


Burberry heeft wel een frisse parfum voor mannen uitgebracht : Brit Rythym. Dit zegt Burberry er zelf over:

  • Brit Rhythm is a youthful and instinctive fragrance for men.
  • Experience top notes of basil verveina, cardamom and a shot of juniper berries.
  • Discover adrenalised heart notes of black leather, patchouli and styrax resin and sensual base notes of cedarwood, incense and tonka bean.

Door de frisse tonen kan je de ondertonen van het leer echt ruiken, dus fris, maar toch mannelijk. Maar waarom gewoon de beschrijving geloven? De mannen kunnen het zelf uittesten! En voor Burberry geen saaie spuit staaltjes, kijk wat ik vandaag in de post kreeg:

Dus links zie je de strakke verpakking waarin de staaltjes komen. Je krijgt er een Burberry Brit Rhythm kaartje bij en 3 parfum staaltjes.


Op het eerste zicht lijken de staaltjes wel van die kaartjes die je op je polsen moet wrijven, maar dat is niet cool genoeg voor Burberry. Het zijn parfum tattoo's in de vorm van de parfumfles!


Je moet het plastiek folietje eraf halen en dan op de huid gedrukt houden (hoe lang staat er niet op, dus hebben we een keer 30 sec en nog een keer 1 minuut geprobeerd).

Nu heb ik even de polsen van manlief moeten lenen.

Links: 30 seconden, Rechts: 1 minuut.

Hmmm, ok, resultaten van de tattoo's zijn niet zo geweldig, dit kan wel zijn omdat manlief niet kon stilzitten bij het aanbrengen van het parfum. Maar de tattoo's ruiken inderdaad naar het parfum. Ik houd jullie updated over hoelang deze tattoo's op z'n polsen blijven.

Ik vind het op zich een heel leuk idee van parfum in een tattoo te integreren. Wat vinden jullie? Toch liever bij de ouderwetse staaltjes blijven?

Dus ruikt je man, vriend, pa, broer, ... altijd hetzelfde? Zoals mijn man altijd naar Paco Robanne Black XS ruikt? Bij Burberry krijg je, via deze link, de staaltjes gratis in je bus! Voor mijn betere helft is de Brit Rhythm goedgekeurd!

Voorlopig is er geen Brit Rhythm voor vrouwen, misschien komt daar verandering in? Via deze link, zie je de prijzen van verschillende formaten bij Ici Paris XL.


Thanks for reading dames,



Kayley La BelleChic
From La Belgique ;)


1 comment:

  1. Heb ook net een staaltje aangevraagd! Voor mijn vader weliswaar.

    ReplyDelete